Ballina/Krijo të ardhmen e aftësive agro-ushqimore: Të punosh vetëm është diçka, të punosh së bashku është gjithçka

Krijo të ardhmen e aftësive agro-ushqimore: Të punosh vetëm është diçka, të punosh së bashku është gjithçka

Ballina/Krijo të ardhmen e aftësive agro-ushqimore: Të punosh vetëm është diçka, të punosh së bashku është gjithçka

Krijo të ardhmen e aftësive agro-ushqimore: Të punosh vetëm është diçka, të punosh së bashku është gjithçka

Publikuar më: 30 Prill 2022

Fondacioni Evropian i Trajnimit ka hapur thirrje për shprehje interesi me titull “Krijoni të ardhmen e aftësive agro-ushqimore: Të punosh vetëm është diçka, të punosh së bashku është gjithçka”.

Kush mund të aplikojë?

  • Ndërmarrjet e vogla ose të mesme,  shoqatë biznesi ose një grup industrie që punon në sektorin agro-ushqimor në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut ose Serbi.
  • Ju që po kërkoni të lidheni me të tjerët në këtë fushë.

Kjo thirrje është për ju!

Lexoni fletushkën për më shumë informacion mbi thirrjen.

Si të aplikoni? Plotësoni formularin e aplikimit në internet deri në 15 maj 2022.

Keni nevojë për ndihmë? Kontaktoni: ETF_S4E_Call@etf.europa.eu.

 

 

Burimi: European Training Foundation

Vegëza: https://www.etf.europa.eu/en/news-and-events/news/create-future-skills-agri-food-working-alone-something-working-together

Postimet e fundit

Shpërndaje

Shpërndaje