Ballina/Takimi i SCOPE (S3 Community of Practice in the EU Enlargement region) i Ekipeve Bazë për Specializimin e Mençur

Takimi i SCOPE (S3 Community of Practice in the EU Enlargement region) i Ekipeve Bazë për Specializimin e Mençur

Ballina/Takimi i SCOPE (S3 Community of Practice in the EU Enlargement region) i Ekipeve Bazë për Specializimin e Mençur

Takimi i SCOPE (S3 Community of Practice in the EU Enlargement region) i Ekipeve Bazë për Specializimin e Mençur

Implementation RIS3 - S3
Publikuar më: 16 Korrik 2021

Më 08 korrik 2020, Joint Research Centre organizoi takimin virtual i quajtur “Takimi i SCOPE i Ekipeve Bazë (S3 Community of Practice in the EU Enlargement region) për Specializimin e Mencur për të diskutuar lidhur me gjendjen e S3 dhe mbështetjen  deri në mes të muajit shtatorit 2020”. Tema e takimit ishte diskutimi lidhur me gjendjen aktuale të procesit S3 në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe hapat e mëtejshëm në këtë proces. Fillimisht, gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor prezantuan lidhur me gjendjen e procesit S3 në vendet e tyre. Kosova prezantoi gjendjen e procesit S3 ku informoi se është përgatitur vendimi i ri për themelimin e Ekipit Nacional në përbërje të përfaqësueseve nga institucione relevante si: akademia, sektori privat dhe shoqëria civile.

Postimet e fundit

Shpërndaje

Shpërndaje