Ballina/Statusi mbi Hartimin dhe Konsultimin e RIS3, dhe Procesin e Zbatimit

Statusi mbi Hartimin dhe Konsultimin e RIS3, dhe Procesin e Zbatimit

Ballina/Statusi mbi Hartimin dhe Konsultimin e RIS3, dhe Procesin e Zbatimit

Statusi mbi Hartimin dhe Konsultimin e RIS3, dhe Procesin e Zbatimit

Implementation RIS3 - S3
Publikuar më: 11 Mars 2020

The Smart Specialisation (S3) process in Kosovo is currently in preparation and will start once preparations are finalised.

Postimet e fundit

Shpërndaje

Shpërndaje