Ballina/Strategjia kombëtare për zhvillim 2016-2021

Strategjia kombëtare për zhvillim 2016-2021

Publikuar më: 29 Qershor 2021

Një ndër strategjitë kryesore shtetërore e cila ofron një qasje të re ndaj politikave zhvillimore. Kjo strategji liston dhe elaboron prioritetet më të larta të vendit duke adresuar pengesat kryesore dhe fokusohet në zhvillimin gjithëpërfshirës ekonomik dhe social

Autor: RKS GOV

Publikuar më: 2016

Shkarkoje:

strategjia kombetare per zhvillim 2016-2021 (SKZH)

Autor: RKS GOV

Publikuar më: 2016

Shkarkoje:

strategjia kombetare per zhvillim 2016-2021 (SKZH)

Shpërndaje

Komentet

Lini një koment

Komentet

Lini një koment