Ballina/Statistikat e Arsimit 2018-2019

Statistikat e Arsimit 2018-2019

Publikuar më: 30 Qershor 2021

Publikim vjetor nga MASHT I të dhënave statistikore që përfshinë institucionet parashkollore, arsimin fillor mesëm, të ulët arsimim e mesëm të lartë , statistikat për arsimin special, si dhe statistikat për arsimin e Lartë (Universitar) me qëllim të informimit të institucioneve vendimmarrëse dhe publikun e gjerë.

Autor: ASK

Publikuar më: 2019

Shkarkoje:

statistikat e arsimit ne kosove

Autor: ASK

Publikuar më: 2019

Shkarkoje:

statistikat e arsimit ne kosove

Shpërndaje

Komentet

Lini një koment

Komentet

Lini një koment